ЗА НАС

 

Темпомак Интернационал Д.О.О. е фирма која е формирана 2002 година во Македонија, со големо искуство и со колекција на најпознати брендови во својата бранша, како и со безпрекорна услуга низ целата територија на Р.Македонија и пошироко во соседните земји.

Со искусниот тим за продажба и високо квалитетните артикли кои што ги нудат во пазарот, создаде имиџ на препознатливост на пазарот со познатите брендови.Главните и познатите брендови кои се дистрибутираат од страна на фирмата се:

  1. ФИРАТ ПИПЕ

– ПВЦ цевки и фитинг за канализација

– ППР цевки и фитинг за водовод

– ПВЦ црева за наводнуванје

– ПВЦ олуци

– ПЕ црева и цевки за водовод

– ФКС полиетиленски цевки за канализзција во поголеми димензии

  1. ОРКА банјо

– Мебел за купатила од многу типови и серии како и во разни бои

  1. ФОРМИНА

– Акрилни кади и туш кади

  1. ВИТРА и ИДЕВИТ санитарија

– Многу широк асортиман на ВЦ шољи, моноблоци, висечи шољи, висечи бидеа, умивалници, чучавци и др.

  1. АДЕЛЛ и ФОРМА ВИТА

– Разни типови на батерии и чешми

– Аксесоари и други елементи за купатила

– Туш сетови и туш системи

  1. НКП

-Уградни Казанчиња, Капаци и Механизми за казанчиња

  1. МЕСАТЕКНИК и МЕТАЛЕКС

-Сифони од секаков тип како за купатила така и за надворешни употреби

-Многу типови на туш канали за купатила како и сув тип со клапна


Сите артикли имаат секаков вид на сертификати за висок квалитет и гаранции, од матичните земји од каде што се увезени. Горе наведените артикли се кој што секогаш има на залиха во магацинот, кој што се наоѓа во Индустриска Зона бб Гостивар, и исто така кој што може да се види во изложбениот салон на улица Беличица број 10 во Гостивар, како и во интернет продавницата www.tempomak.mk Освен наведените артикли кој има во залиха, може да се достави и артикли по нарачка со брза услуга и добри цени. Визијата на фирмата е адаптирана на сите производи кој што се бара и се шири во продажбата.