RRETH NESH

Tempomak International doo është një kompani e formuar në vitin 2002 në Maqedoni, me përvojë të madhe dhe një koleksion të markave më të njohura të tij në industri, si dhe pafundësisht në të gjithë territorin e shërbimit të Maqedonisë dhe gjetiu në vendet fqinje. Me një ekip me përvojë të shitjes dhe sende të cilësisë së lartë që janë të ofruara në treg, të krijojë një imazh të njohur të markave të famshme në treg. Markave kryesore dhe të mirë-njohur që shpërndajnë nga firma janë:

  1. Firat pipetë – tuba PVC për ujërat e zeza dhe pajisje PPR – tuba dhe pajisje për furnizimin me ujë – gete PVC për vaditje – PVC ulluqet – tuba PE për hidraulik – tuba polietileni FKS për ujërat e zeza në madhësi të madhe

2.ABA, AURA dhe ORCA BAGNO – Mobilje për banjo e shumë lloje dhe seri si dhe në ngjyra të ndryshme

  1. SAFIRA – Bathtubs akrilik dhe kazanët dush – Shumë lloje të ndryshme të kabinave – tubs Jacuzzi dhe kabina kompakte
  2. GURAL dhe  KJUVIT sanitare – një gamë shumë të gjerë të tualetit, kriklla, gota monobloci këmbë, ‘të qëndrosh ri, qëndron, etj.
  3. FORMULARI VITA – Llojet e ndryshme të baterive dhe Springs – pajisje dhe sende të tjera për banjo – vendos dush

6.VISA dhe NKP-Mekanizmat dhe plovaci kapak per WC lavatories Built-siphons

Të gjitha sendet kanë asnjë lloj të certifikimit për cilësi të lartë dhe garanci nga vendet e tyre në shtëpi, ku ata janë të importuara.


Pikat e mësipërme që janë gjithmonë në magazinë në depo, e cila gjendet në Zonën Industriale pn, Gostivarit, dhe Flack të njëjtë që mund të shihet në sallën e ekspozitës në rrugë. Belicica n.10 në Gostivar. Përveç këtyre neneve që kanë në magazinë, ju mund të paraqisni artikujt për të porositur me shërbim të shpejtë dhe çmime të mira.Vizioni i kompanisë është i përshtatur për të gjitha produktet që janë të nevojshme dhe u përhap shitjes.