Archive for the Uncategorized Category

FIRAT PVC

Колено 45Колено 90Коса РачваТе РачваРедуцирКлизен МуфДупла РачваРевизијаШелнаШтопнаЕкцентарС СифонДупла-Те-РачваРевизија-КоленоСифон-со-МуфБезшумни-ЦевкиПВЦ-цевкиRead more

FIRAT PPR

ВентилДолга ШтопнаЗавршно КоленоКапаКолено 45Колено 90Колено со Вн. НавојКолено со Внат. НавојКолено со Над. НавојКолено со Надв. НавојКолено со наставакКомпозит цевкаКром Вентил со Украсна КапаКром ВентилКугласти ВентилМуф ос Внат. НавојМуф со Вн. НавојМуф со Над. НавојМуф со Надв. НавојМуфПексППР цевкаПрелазно со муфПрелазноРедуцирТе РедуцирТештик за аголТештик ПлусТештик со Вн.Read more

FIRAT Metal

Аголен ВентилАголен Радијаторски Вентил za ПексАголен Радијаторски ВентилДиректен Аголен ВентилДиректен Радијаторски Вентил за ПексДиректен Радијаторски ВентилКугласти вентил Внат. НавојКугласти вентил Надв. НавојМини вентил Внат. навојМини вентил надв. навојПрав Директен Радијаторски ВентилПрав Радијаторски ВентилСпојка Внат. навојСпојка за пекс и цевкаСпојка за пексСпојка за радијаторска цевкаСпојка надв. навојКолектор соRead more

Adell

Азуре Кухиња ГолдАзуре Кухиња Голд-БелоАзуре Кухиња Кром-БелоАзуре Кухиња Кром-ЦрноАзуре КухињаАзуре СензорскаАзуре Туш ГолдАзуре Туш Голд-БелоАзуре Туш Кром-БелоАзуре Туш Кром-ЦрноАзуре ТушАзуре Уградна Двојна Рачка ГолдАзуре Уградна Двојна Рачка Голд-БелоАзуре Уградна Двојна Рачка Крома-БелоАзуре Уградна Двојна Рачка Кром-ЦрноАзуре Уградна Двојна РачкаАзуре Уградна Единачна Рачка ГолдАзуре Уградна Единачна Рачка Голд-БелоАзуреRead more
Page 2 of 212

КОНТАКТ

tel: 042 – 222 – 195

mob: 070 – 251 – 141

fax: 042 – 222 – 196

Industriska zona bb

1230 Gostivar

 

INFO

e-mail: info@tempomak.com.mk

e-mail: info@tempomak.net

fb: /tempomak.gostivar

web: www.tempomak.com.mk

web: www.tempomak.net

store: www.tempomak.mk

ЛОКАЦИЈА

Responsive WordPress Theme Freetheme wordpress magazine responsive freetheme wordpress news responsive freeWORDPRESS PLUGIN PREMIUM FREEDownload theme freeDownload html5 theme free - HTML templates Free Top 100+ Premium WordPress Themes for 2017 Null24Món ngon chữa bệnhCây thuốc chữa bệnhNấm đông trùng hạ thảo